December Release Replay


Goedemorgen! Elke maand een after party challenge op het My Favorite Things Stamps Blog. Een week na de release laat het MFT Design Team zien wat er nog meer allemaal mogelijk is met de allernieuwste producten oftewel de Release Replay.


Ik maakte een kaart voor een verhuizing. De set Town Bear is echt niet alleen te gebruiken voor cute kaartjes maar door de huisjes ook juist toepasbaar voor bijvoorbeeld mensen die gaan verhuizen. Ik heb een Double Gate Fold kaart gemaakt. De voorkant is versierd met de Town Bear boompjes in combinatie met de Our Town Die-namics. In de binnenkant heb ik de huisjes om en om gestempeld en een envelopje gemaakt met Gift Card Envelope Die-namics en Brown Paper Bag Cardstock, dit is iets dunner als het gewone cardstock van MFT dus wat makkelijker te vouwen als je een envelopje wilt stansen. In het envelopje kun je een cadeaukaart of een centje stoppen...I'm So Happy For You!

Ingrediënten (als je klikt op de gekleurde tekst kom je in de MFT store)
MFT Stamps: Town Bear
MFT Die-namics: Town Bear, Gift Card Envelope, Our Town, Stitched Fishtail Sentiment Strips
MFT Paper: Sweet ToothKraft, Limelight, Brown Paper Bag
MFT Paper Pack:Party Patterns
MFT Ink: Black Licorice Premium Dye Ink
Other: Thread, TomBow Liquid GlueScor BuddyScore TapeMini Misti, Stapler

Check het My Favorite Things Stamps Blog voor nog meer inspiratie met de producten uit de laatste release, veel plezier!

Een fijne dag voor iedereen!
Inge

5 opmerkingen

Back to Top