MFT Workshop bij Doe@Ding


Goedemorgen, gisteren heb ik weer een superleuke MFT workshop bij Doe@Ding te Spijkenisse gegeven samen met Angela. Hier laat ik jullie zien wat er gemaakt werd tijdens mijn workshop. Angela had twee andere onwijs leuke projecten voorbereid deze kun je zien op de Doe@Ding facebook groep. De workshoppers werden verrast met een heel gaaf cadeau bij hun workshop, een spikplinternieuwe MFT stempelset, de dag begon al goed ;-)


In de binnenkant van de kaart is ruimte voor een kleine verrassing, een bioscoopkaart bijvoorbeeld!


En als bonus nog een extra (groter) doosje ook weer gevuld met chocola, what else ;-) Je kunt nu zien dat alleen al door roze toe te voegen ipv limegroen je een totaal ander effect en uitstraling krijgt.

De eerst volgende workshop die ik samen met Angela bij Doe @ Ding geef is zaterdag 3 februari in het nieuwe jaar dan alweer. Volgens mij al weer bijna vol, superleuk!Marlous en team dank jullie wel weer voor de ontzettend gezellige en supergoed verzorgde dag. Workshoppers, dank jullie wel voor jullie enthousiasme en inzet!

Ingrediënten Doosje:
MFT Stamps: Merry Christmas, Snow Globe Sentiments, Distressed Patterns, BB Bitty Bears
MFT Die-namics: BB Bitty Bears
MFT Inkt: Black Licorice Hybrid, Black Licorice Premium Dye ,Limelight
MFT Cardstock: Black Licorice, Sweet Tooth, Limelight
Other: Glimmer Paper, Stapler, Thread
Color Medium: Copic Markers

Ingrediënten Cadeau Kaart:
MFT Stamps: Snow Globe Sentiments, Distressed Patterns, Town Bear
MFT Die-namics: Happy Wonderful Christmas, Town Bear, Blueprints 30 or Gift Card Grooves
MFT Paper Pack: Party Patterns
MFT Inkt: Black Licorice Hybrid, Black Licoirce Premium Dye
MFT Cardstock: Black Licorice, Sweet Tooth, Limelight
Other: Glimmer Paper, Stapler, Thread
Color Medium: Copic Markers

Een hele fijne en gezellige zondag!
Inge Xx

6 opmerkingen

 1. Wat was het weer een topworkshop! Je maakt er ook iedere keer weer iets geweldigs van! Tof model doosje, en het andere projectje, ook zo leuk. Ga het straks afmaken, eerst ff bodypumpen, brrrr...Fijne zondag, geen weer om naar buiten te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende workshop, de dames waren goed bezig gisteren met jullie leuke werkstukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was echt een topdagje! Zo leuk om iets in jouw prachtige stijl te maken! Ik maak zelden iets ook echt af na een workshop maar ben gisteravond meteen aan de slag gegaan en heb alle projecten afgemaakt. Ik vond het echt een hele leuke workshop en we werden inderdaad enorm verwend door het team van Doe@ding. Bedankt & fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige workshop was het weer! Jij zorgt er elke keer voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is én dat er geweldige projectjes op het programma staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook deze workshop was weer een groot succes. Nu alweer zin in 3 februari! De stempelset is helemaal naar wens. Tot de volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top