Stamping Bella, New Release Sneak PeekHee hallo en leuk dat je langskomt. Vandaag dag twee van de nieuwe release van Stamping Bella. Mijn kaartje is gemaakt met Rosie's and Bernie's Eifeltower, Put a Stamp on It Rosie en de Adventure Sentiment Set. Rosie en Bernie zijn twee nieuwe karakters bij Stamping Bella. Losjes geschetst en ik heb Rosie vandaag gekleurd met Copics maar deze stempels zijn ook onwijs leuk om gewoon zonder kleur te gebruiken juist vanwege de geschetste contouren.


Ik maakte een cadeau gift card, ja ik weet het alweer ééntje hahaha maar vind deze gewoon onwijs leuk om te maken én te geven. Deze is geïnspireerd op het model van MarthaHelemaal open en de gift kaart eruit. Onder de gift card is nog een tekst gestempeld.


Ik vind haar leuk! ^_^

De komende dagen nog veel meer kaartjes met stempels van de nieuwe release. Alle stempels zijn verkrijgbaar bij Stamping Bella vanaf Dinsdag 6 Maart, save the date!

Een hele fijne donderdag!
Inge

3 opmerkingen

  1. Wat een leukerdje, en ook een heel gaaf model kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie de laatste tijd veel Eifeltorens op je blog! Zit er een weekendje Parijs aan te komen? Deze is weer helemaal leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gorgeous card! Love those new images and you've used them beautifully!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top