MFT May Release Countdown, Day 1

Hallo en goedemorgen! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 8 Mei om 10.00 PM ( voor ons woensdag 9 Mei 03.00)

Nog maar een paar uur en dan zijn alle producten te verkrijgen van de nieuwe release, jippie! Mijn kaartje van vandaag is lekker feestelijk. Ik heb de tag gebruikt als basis en gestanst met de Scallop Cross Stitch Die-namics. De ballonetjes zijn gestanst met de Balloon Numbers Die-namics. Het schattige beertje komt van de Safari Party stempelset en is uitgestanst met de bijpassende Die-namics en gekleurd met Copics. Het achtergrondje is een restje wat ik over had na het maken van verschillende achtergrondjes met de Background stempels.


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

7 opmerkingen

  1. I've probably said it a half dozen times, but I really like your style of card making. This little bear is so adorable! I love the layers of balloons around him and the colors are so pretty. The scalloped tag makes such a nice accent on the card.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vrolijk kaartje! Dat achtergrondrestje vind ik trouwens erg mooi :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. AWESOME card, love all the layers!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top