MFT May Release Countdown, Day 2

Hallo en goedemorgen! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 8 Mei om 10.00 PM ( voor ons woensdag 9 Mei 03.00)

Na de fantastische Mom stempelset van verleden maand zat het er natuurlijk ook aan te komen dat er een Dad stempelset werd gemaakt met bijpassende Die-namics. Mijn kaartje laat deze dan ook vandaag zien. Ik ben begonnen met het maken van een achtergrond met behulp van de Wood Plan Background en distress inkt zo heb je meteen al het stoere wat je wilt hebben voor een Dad kaart.Daarna heb ik deze nog bestempeld met stempels uit de Distressed Patterns. Verder is de kaart opgemaakt met diverse laagjes in "mannelijke" kleurtjes.(ik vind deze kleuren zelf ook heel gaaf ;-))


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot straks voor nog een post!
Inge

4 opmerkingen

 1. mooi kaartje is deze geworden, geslaagd hoor
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik maak echt nooit vaderdag-kaarten maar ik vind hem wel gaaf. Ik houd ook van deze kleurtjes, en het hout achtergrondje is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. this card is awesome and perfect for a fathers day!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top