Stempel op Reis #3


Hallootjes en goedemorgen! Vakantie is voorbij, we hebben genoten wat een bijzonder eiland is Tenerife. Geen moment mijn stempels gemist hahaha het is ook wel eens lekker om helemaal niets te "moeten" maar gewoon go with the flow, zonnetje, dolfijnen en walvissen kijken op een catamaran ( mega bijzonder!!!), wandelen, eten, veel lekker eten, cocktails, lezen, en lekker samen zijn ^_^ En ja we hebben heel cheesy op het strand gezeten om de zon onder te zien gaan.

Maar hup vandaag weer actief en nu een kaartje gemaakt met de Stempel op Reis Gang ;-) Jullie hebben wellicht al op de blogs van Mariken, Ellen, Nicole, Larissa en Jolanda deze rubriek voorbij zien komen? Ik vind het een onwijs leuk idee! Tijdens de laatste workshop die ik gaf bij Doe@Ding kwam dit te sprake en werd ik uitgenodigd om mee te doen, dank jullie wel meiden!
De stempelset die deze keer werd opgestuurd is er eentje uit de collectie van Ellen en kijk nou wat een schattige stempeltjes!!! Ik stempelde een stapeltje beestje met de SSS Stacking Animals en gaf de schildpad een paperpiece jasje met stippeltjes. De vogeltjes zijn gekleurd met Copic Markers.Verder veel fris gekleurde laagjes.
Stempelsetje was hier een succes kijken jullie meer naar de blogs van Ellen, Mariken, Nicole, Larissa en Jolanda. Ben zelf ook hartstikke nieuwsgierig naar wat zij met deze set hebben gemaakt!
Fijne zaterdag,
Inge

13 opmerkingen

  1. Klinkt als een heerlijke vakantie Inge! Dolfijnen en Walvissen?! Wouw!!! Gelukkig schijnt hier ook het zonnetje zodat je het slippertjesgevoel nog even vast kunt houden. Je kaartje is geweldig leuk! Grappig om te zien hoe je er weer een echte Ellen van weet te maken.. inclusief de nietjes, gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad en ik vind het erg leuk dat je met onze Stempel op reis gang mee doet. Jouw kaart is super leuk geworden, zo leuk om te zien dat iedereen weer iets anders heeft gemaakt met deze stempelset.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat leuk idee, heb zelf zin gekregen om mee te doen, kan dat ?
    grappige leuke kaartje heb je gemaakt
    prettig weekend
    Els

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een heerlijk kaartje is dit! Zulke leuke kleurtjes en zo’n gezellige stapel. Tekstje op het tagje is ook tof. Ik zeg tot morgen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heyyyy, vakantieganger, lekker genoten op Tenerife? Ik hoor het morgen wel, jippie!! Je kaartje is enig, wat zijn die beestjes tof! En heel erg leuk dat je meedoet met onze Stempel op reis! Tot morgen, xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat was dus een goede vakantie. Inderdaad gaat het goed als je de stempels niet mis ;)
    Gezellige creabea-clubje en jou inbreng is zeker ook weer helemaal leuk. Ik schreef het al bij da andere creatievelingen...je geef iedereen hetzelfde en de uitkomst is bij iedereen anders en heel verrassend. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schitterend kaartje gemaakt met de stempel op reis Inge!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een vrolijk kaartje heb je ervan gemaakt. Echt zomerse kleuren! & gezellig dat je mee doet. Welkom bij de club.
    Je hebt zo te lezen een heerlijke vakantie gehad. Lekker hoor, en hier in nl is het ook niet verkeerd. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk dat je aan de gang bent toegevoegd! Jouw kaart is een erg leuke! Dat frame zo 'los' vast geniet en de gestapelde dieren zijn gaaf!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk dat de stempels voortaan ook bij jou logeren! Heel leuk kaartje en je vakantie klinkt heerlijk! Lekker nagenieten met het mooie weer hier :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top