MFT September Release Countdown Day 4

Hoi! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 4 september 16.00. Het is even wennen aan deze nieuwe tijd maar komt helemaal goed ;-)

Vandaag een kaartje met de nieuwe Birdie Brown set Fall Friends, is ze niet superschattig samen met een meisje op een pompoen en nog andere stempeltjes allemaal in één set. De Birdie Brown stempels hebben ook uitbreiding gekregen van een set met tekstjes allemaal in hetzelfde lettertype, Birdie Brown Greetings Galore. Op de achtergrond de Distressed Patterns stempelset gecombineerd met Distress inkt en blaadjes van de Wildflowers stempel-en Die namics sets. Het meisje is gekleurd met Copic Markers op Blending Card By X-Press It.
Het tekstje Smile heb ik gestempeld op een Die uit de Fall Friends Die-namics. Eigenlijk is het een boomstammetje maar ik vond het omgedraaid net een tekstbubbel ;-) Multifunctioneel, we houden er allemaal van toch?


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

7 opmerkingen

  1. Gorgeous card! I love your color combination!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. You've used such a lovely colour palette on this card. Thanks for the inspiration.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer helemaal leuk. Gave stempel. En het papier....weer echte Inge kleurtjes ;) Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Love the coloring - I love how you made it a winter scene just by changing the colors! So cute!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Your color combo in this fall friends card is so special and the background adds so much to this stylish card. So much inspiration.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Such a cool card and I love that splattered paint background!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top