Bellarific Friday


Hoi ben een beetje laat maar toch nog op tijd voor de wekelijkse Bellarific Friday. Vandaag een kaartje met Tiny Townie Garden Girl Lilac Ze is gekleurd met Copic Markers nadat ik haar heb gestempeld met Memento Black op Blending Card By X-Press It. Het printje paars is van SU en combineerde ik met laagjes cardstock. De tekst komt van de Cool Chicks Collection Chick-en Soup
Zoals je ziet hebben de Stamping Bella Stamps altijd een mooie blauwe aqua rubber kleur ^_^ hartstikke chique. Ze zijn al voorzien van een mounting foam dus je hoeft ze alleen nog maar op je clear block te plakken, gemak dient de mens!


De stempel serie van de Tiny Townie Garden Girls bestaat uit allemaal lieve meisjes met een bloemetjes outfit. Superschattig! Deze maand bij Stamping Bella met 25% korting! Bijpassend kun je ook de Cut It Out Dies aanschaffen als je ze uit wilt stansen.

-Klik-
Check ook eens de maandelijkse challenges op de Stamping Bella Sistahood Facebook Groep De uitdagingen zullen bekend worden gemaakt op de eerste vrijdag van de maand met nog steeds een gave prijs, $ 25 om in de shop te besteden! Klik gauw door naar de FB groep de challenge is al bekend!
Liefs,
Inge

Geen opmerkingen

Back to Top