MFT November Release Countdown Day 3


Hoi! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 13 november 16.00 (onze tijd ;-)

Vandaag weer een ijsbeertje, nu eentje van een lief klein setje Unbearable Cute en de set doet de naam eer aan. 4 Schattige ijsbeertje met bijpassende Unbearable Cute Die-namics. Ik maakt een achtergrondje met papiertjes uit het Candy Land Paper Pack. De sneeuwvlokjes komen van de Filled With Joy Die-namics. De Christmas Tree Window Die-namics (gratis bij $60) heb ik uitgestanst en toen om het uitgestanste deel het boompje uitgesneden. Zo kun je deze Die-namics die eigenlijk is bedoeld voor shakers ook als "gewoon" kerstboompje gebruiken. Het beertje is alleen in de schaduw partij gekleurd met Copic Markers de rest is gewoon wit gelaten.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

7 opmerkingen

 1. This is adorable; love those colors!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah,,,smelt...dat beertje! Wat een lieve kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Interesting combination of elements to sooth the resting bear!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love all the layers behind the tree, and the bear looks so happily peaceful.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Another fantastic card, Inge! I love the sleeping bear in front of the tree. The colorful papers add a nice touch of whimsy to your card.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top