MFT December Release Countdown Day 2

Hoi! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 11 december 16.00 (onze tijd ;-)

Voor vandaag maakte ik een verpakking met een bijpassend kaartje. De Brilliant Blooms stempelset leent zich geweldig voor het maken van je eigen cadeaupapier. Super simpel en heel snel kun je prachtige achtergrondjes maken! Op de verpakking zelf zie je weer de Bleuprints 33 Die-namics, zelf sneed ik twee matjes van Tropical Teal en Summer Splash cardstock. De Best Wishes tekste heb ik gestanst met de Best Wishes Die-namics welke je gratis krijgt bij je bestelling boven de $60 bij My Favorite Things Stamps Het uiltje is gestempeld met de Forever and Owlways stempelset en gekleurd met Copics.


Yay chocola!!! ^-^

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge

2 opmerkingen

  1. Prachtige dingen weer bij deze release. Die cadeauverpakking is erg leuk. Een klein beetje kleur en verder zwart-wit: supermooi effect!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Two simply beautiful cards! the tri-colors and use of the 33 dieused enhance the message!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top