Bellarific Friday, You're My Jam


Hoi! vandaag weer het wekelijkse Bellarific Friday kaartje. Met vandaag de focus op één van de nieuwste stempeltjes van Stamping Bella, Curvy Girl Loves Jam. Ik heb haar uitgestanst met de bijpassend Curvy Girl Loves Jam Cut It Out Die.  De Curvy Girl serie vind ik helemaal te gek en ze zijn zijn heel tof om te kleuren, ik heb dat hier gedaan met Copic Markers. De kleurtjes waarmee ik haar gekleurd heb komen weer terug in het cardstock. De leuke blaadjes heb ik gestanst met een stansje uit een Framelits Dies set van SU.


Check ook eens de maandelijkse challenges op de Stamping Bella Sistahood Facebook Groep De uitdagingen zullen bekend worden gemaakt op de eerste vrijdag van de maand met nog steeds een gave prijs, $ 25 om in de shop te besteden! Klik gauw door naar de FB groep de challenge is al bekend!

Alvast een fijn weekend! Wij vieren deze zondag de verjaardag van Rachel die 19 word. 19 alweer #zucht Verder gaan we op pad met Eva die samen met haar vriend in een nieuw huisje gaan wonen. Dus gordijnen etc uitzoeken, ik verveel mij in ieder geval niet de komende dagen ;-)))
Inge

Geen opmerkingen

Back to Top