MFT Color Challenge #111

Hoi! vandaag de twee wekelijkse kleuren challenge op het My Favorite Things Stamps Challenge Blog. Deze keer een kleuren combinatie die geweldig werkt voor een Valentijnskaartje, hoe toepasselijk voor vandaag! De kleuren zijn Sweet Tooth, Gravel Gray, Electric Red en Hot Red.

Ik maakte een kaartje voor een vriendin en pakte deze in bij een Valentijns swap die ik samen doe met Sandra, Mariken, Ellen en Inge. Check onze Insta om te kijken wat we elkaar hebben gegeven ;-)

Het is een pocket kaartje die is gemaakt met veel, heel veel cirkels, de Heart Art, Sassy Pants Love en Distressed Patterns stempelset. Deze heb ik gebruikt om de aquarelachtige achtergrond te stempelen met Red Hot inkt.
Beginnende kaartenmaaksters raad ik altijd aan om te investeren in basis vormen zoals cirkels, vierkante en rechthoekige Die-namics. Daar ga je heel veel plezier van hebben zeker als je ze aanvult met dezelfde vormen en een gestitched randje. Vanuit daar kun je heel goed je collectie uitbouwen naar bijv hartjes, sterren en andere STAX vormen. Dat zijn allen vormen die nooit gaan vervelen of "uit" raken.
Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje plaatsen op het MFT Challenge Blog en kans maken op een MFT Voucher!

Je hebt tot en met as. woensdag 27 februari de tijd om je kaart/creatie te plaatsen. Succes!
Ik wens jullie allemaal een gezellige Valentijns donderdag.
Inge

4 opmerkingen

  1. Geweldig kaartje. Leuk dat je met zo weinig kleur, zoveel kunt. Inderdaad zijn vierkanten/ronden mallen een must. Ik zou niet meer zonder kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig kaartje! Dat is inderdaad een goed advies, ik heb best veel van die basismallen die keer op keer gebruikt worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super, supermooi kaartje, Inge. Een beetje anders dan ik van je gewend ben, maar echt een beauty! Ga ik onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top