Bellarific Friday


Hee hoi op deze Bellarific Friday! Deze vrijdag een kleuren challenge met mooie warme kleuren. Ik stempelde Hydrangea Baby op Bristol cardstock en kleurde met Tom Bow Markers en de Zig Blender pen.
Daarna stanste ik de baby uit met de bijpassende Hydrangea Baby Cut It Out Die. De tekst kun je letterlijk interpreteren als Hey Baby voor een kleintje wat net geboren is of als grapje zo van hee Baby Wassup voor een bijvoorbeelde een lieve vriendin. Verder veel laagjes in de verschillende kleurtjes van de challenge en wat watercolor op de achtergrond maar dat is helaas niet zo goed te zien op de foto ;-) Meer inspiratie op de Stamping Bella Blog (klik)


Check ook eens de maandelijkse challenges op de Stamping Bella Sistahood Facebook Groep De uitdagingen zullen bekend worden gemaakt op de eerste vrijdag van de maand met nog steeds een gave prijs, $ 25 om in de shop te besteden! Klik gauw door naar de FB groep de challenge is al bekend!

Fijn weekend alvast, ik heb morgen een craft date met een aantal van mijn craftie besties Ellen, Mariken en Inge bij Sandra! Zin in! Zijn altijd dagen gevuld met gezelligheid, lekkers en verrassingen ^_^
Inge

Geen opmerkingen

Back to Top