MFT March Release Countdown Day 1

Hoi! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 12 maart  15.00 (NL tijd )

Poesjes! Ik ben dol op stempelsets met poezen, wij hebben er zelf ook eentje een banjer van plus minus vier jaar oud. Een heerlijke knuffel en grappig ventje, Gijsje.  Ja GijsJE want hij is best klein hahaha, wij haalden hem destijds uit het asiel als ukje en hij is daarna niet veel meer gegroeid. Wellicht ondervoed binnen gekomen maar dat weten wij dus niet. Zo klein als hij is, hij is groot in het geven van liefde ^_^
Mijn kaartje van vandaag maakte ik met de Purrfect Friends stempelset, een set gevuld met poezenbeesten, vogeltjes, vlinders en leuke tekstjes. De poesjes zijn gestempeld met versafine en heb ik daarna geembost met de heattool en clear embossingpoeder. Ze zijn gekleurd met Zig Clean Color Real Brushes. Verder is de lay out gemaakt met de Square STAX Die-namics, diverse kleurtjes cardstock en papiertjes uit MFT Paper Stacks. Welke dat kun je hieronder terug vinden in de product lijst.

Dank je wel voor het langs komen en vergeet vooral niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

5 opmerkingen

Back to Top