MFT March Release Countdown Day 5

Hoi! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 12 maart  15.00 (NL tijd )

En we zitten alweer in Maart wauw dan gaat het ineens weer snel. Verleden week zat ik nog op een terrasje met mijn zus heerlijk in de zon en helaas is het weer weer :P naar herfstige toestanden teruggekeerd... meh. Voor vandaag een vrolijk kaartje met lente gevoel. Ik maakte de achtergrond met Distress Oxide en een geweldig borsteltje van Picket Fence, blenden was nog nooit zo makkelijk...serieus! Het lieve meisje en het konijntje heb ik gestempeld met de stempeltjes van de Sweet Friends stempelset. De bossage aan de bovenkant heb ik gestanst met de Interactive Swing Die-namics een waanzinnig leuke set waar je veel mee gaat zien de komende dagen. Wheeee, schommelen ....je bent er nooit te oud voor ^_^

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

3 opmerkingen

Back to Top