MFT April Birthday Project

Hoi! Vandaag een maandelijkse MFT Birthday Challenge, en deze keer staat de challenge in het teken van verjaardagsdrankjes van koffie tot cocktails!

Het zal jullie niet verbazen dat ik heb gekozen voor het koffie thema ;-) Altijd leuk om een jarige vriendin te verrassen met een koffiedate als verjaardagspresentje. It's on me! met gebak uiteraard hahaha.

Ik maakte een pocket van wit cardstock en bestempelde deze met de percolator van de Coffee Date stempelset. Ik hou van het prachtige ontwerp van de percalator, het is tijdloos, blijft altijd mooi en je zet er ook nog eens lekkere koffie mee.  Daarna heb ik het geheel in elkaar gevouwen en de flapjes beplakt met het gestreepte papier van het Black and White Stripes Paper Pack. In de binnenkant een kaart met tekst en er blijft ruimte genoeg over om er nog een persoonlijke boodschap op te schrijven. Samen met een Nescafé instant koffietje is het een lief presentje geworden.

De Coffee Date stempels en Coffee Date Die-namics zijn on sale en nu met 50% korting te koop!!! Net als heeeeel veel andere producten, klik hier om naar de lijst te gaan.
Voor nog veel meer verjaardagsinspiratie klik je even door naar het My Favorite Things Blog, enjoy!
Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

1 opmerking

  1. Zo leuk dit! Ik ben ook gek op die koffiepruttelpotjes van Bialetti. En gek op lattes (en op taart, hihi).

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top