Mix en Match #32


Hee hoi, daar ben ik weer met een Mix en Match post. Na een vergadering (hihi) met koffie en gebak tijdens onze laatste knutseldate besloten we om de Mix in een ander jasje te stoppen Na 31 pakketjes met gezellige materialen gaan we nu voor een schets uitdaging elke maand met onze eigen materialen in de Mix.

Deze maand heeft Sandra een schets uitgezocht, het is er eentje van Mojo Monday nummer 347. Een schets is altijd fijn als je even geen inspiratie hebt en een opstapje kunt gebruiken om een kaartje te maken. Mojo Monday heeft geweldige schetsen en dit is er eentje van.
Ik maakte een kaartje met design papier van Moda Scrap. De achtergrond stempeltjes zijn van L'Encre et L'Image en de gave stansjes van Florigés Design. De gestempelde Hi There is van The Stamp Market.
Ik klik nu door naar mijn Mix maatjes Sandra, Mariken, Ellen en Inge. Ben erg benieuwd wat zij met deze schets hebben gemaakt. Klik je mee?

Fijne dag,
Inge

4 opmerkingen

 1. Prachtig Ing, beetje zwart met jouw favoriete kleuren! En die stans en stempels, echt WAUW! Wat klinkt dat belangrijk...een echte vergadering! Was echt nodig en binnenkort de evaluatie, hihi! Fijne dag! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gek op ampersands (dat woord alleen al) en dit is wel een hele mooie! Zo leuk ook dat je allemaal spulletjes hebt gebruikt van, voor mij althans, onbekende merken. Dit is mixen en matchen op z'n best. Top kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The Stamp Market, ik ging er ook al mee aan de slag maar kan het kaartje nog niet laten zien ;-) ik bestelde de Circled Card cover die, leuk! Maar deze stempel is ook super mooi! De andere merken ken ik niet, maar het is een echt geweldige mix & match!! Super leuk kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een toffe kaart! Dat &-teken is super gaaf erbij! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top