MFT April Release Countdown Day 2

Hoi! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 9 april 16.00 (NL tijd )


Vandaag heb ik twee schattige zakjes gemaakt met de Paper Bag Treat Box Die-namics. Een geweldige stans waarmee je heel makkelijk zelf een geschenkzakje maakt. Ik heb nadat ik heb gestanst ze bestempeld met de All Lined Up Background en daarna zijn ze versierd met stempeltjes van de Sweet Spring Friends.
De doorzichtige cellofaan zakjes, Flat Treat Bag Bags, heb ik gevuld met kleine chocolaatjes. Niet alleen leuk om zo weg te geven maar ook om bij het paasontbijt er voor iedereen eentje neer te zetten naast het bord gevuld met chocolade eitjes.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie nog een hele fijne dag!
Inge

2 opmerkingen

  1. Wat ziet er dat weer super schattig uit! Zeker weten dat die "very sweet friends' van jou hier helemaal blij van worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Awesome release! Awesome creation! I love the sweet bags!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top