Stempel op Reis #8


Hee hoi, daar zijn we weer met een Stempel op Reis post. Deze keer is de stempelset van Jolanda met schattige poesjes. ( Eline's Animals van Marianne Design) aangezien ik een echt kattenvrouwtje ben  :P kon ik wel wat met deze stempels. Wat een lief setje! Ik maakte eerst een achtergrond met stempels van Femke Kokke, Masterpiece Clear Set #11, en knipte deze labels uit met de hand. Ik stempelde de stippeltjes met de Distressed Patterns stempelset van My Favorite Things Stamps. Het poesje stempelde ik met memento en kleurde daarna in met Copics. De tekstjes komen uit de set van Jolanda en stempelde ik zowel op wit als zwart papier.

Dank je wel Jolanda dat ik even mocht spelen met een stempelsetje uit jouw collectie.Ik ben erg benieuwd wat de Stempel Op Reis matties ermee hebben gemaakt. Je kunt hiervoor door klikken naar NicoleMarikenEllenJolanda en Larissa. Enjoy!
Hele fijne zondag!
Inge

9 opmerkingen

  1. Deze katjes zijn inderdaad echt iets voor jou! Maakt trouwens niet uit...wat je ook voor je neus krijgt, je kaartjes zijn altijd prachtig en helemaal top! Zoals deze, wat een plaatje! Fijne zondag! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw! Super gemaakt. Echt tof!
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super schattig! Leuk ook die vlekjes op zijn bil. Helemaal leuk weer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. aah weer een super mooi ´Inge´kaartje heb je gemaakt.
    Gaaf met die stempeltjes op de achtergrond. heeft wel wat stoers.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtig en ook cute kaartje is dit! Die stempeltjes van Femke Kokke zijn ook geweldig als achtergrond. De nietjes en zwarte spetters zorgen voor een stoer accent. Tof.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke kaart heb jij van de reis-stempel gemaakt Inge. Gave achtergrond.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top