MFT June Release Countdown Day 4

Hoi! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 4 juni 16.00 (NL tijd )

Voor vandaag maakte ik een Slider Card met de nieuwe Slider Card Surprise Die-namics. Het maken van een Slider Card was nog nooit zo makkelijk en het resultaat is echt superleuk en een verrassing voor de ontvanger. Ik combineerde de kaart met de Stacey Yacula Picnic Pals stempelset welke ik kleurde met de Zig Markers en de blenderpen. Op de achtergrond heb ik schijven meloenen gestanst met de Watermelon Slices Die-namics, die vind ik er erg leuk bij passen ^_^

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.

Ik wens jullie een hele fijne dag! Morgen ben ik de hele dag bij Doe@Ding om samen met Angela een MFT workshop te geven. Kom eens langs, ook al ga je niet workshoppen het is altijd lekker bedrijvig en oergezellig tijdens workshops in de winkel!
Inge

1 opmerking

Back to Top