Mix en Match #34, Friends with Fins


Hoi en goedemorgen! Vandaag de maandelijkse Mix en Match samen met Sandra, Mariken, Ellen en Inge met een schets gekozen door...moi! Ik koos voor een oude schets van My Favorite Things Stamps welke ik superbruikbaar vind!

De Birdie Brown Friends with Fins stempelset lag nog steeds op mijn bureau en aangezien ik dit een onwijs gaaf setje vind besloot ik de schets met deze stempels te combineren. Het visje is gestempeld op Blending Card By X-Press It en is gekleurd met Copic Markers. De achtergrond is wederom gewatercolored dat hoef ik eigenlijk al bijna niet meer te zeggen denk ik hahaha. De mooie Dies zijn van Crafter's Companion de Nautical Collection by Sarah Davids en vind ik te gek! (Deze heb ik bij Doe@Ding gekocht)

Ik klik nu door naar mijn Mix maatjes SandraMarikenEllen en Inge. Ben erg benieuwd wat zij met deze schets hebben gemaakt. Klik je mee?

Hele fijne zaterdag!
Inge

5 opmerkingen

 1. Prachtig is jouw kaartje, zoals altijd! Mooie kleuren, leuk visje en een geweldige stans heb je gebruikt voor de achtergrond! Super! Goed weekend! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is ie leuk! De dies zijn zeker gaaf en staan super bij het visje. Goeie schets had je uitgezocht :-) Fijn weekend xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is ook al zo leuk net als die bij je "collega liftsters". Gave sketch die voor heel veel doeleinden toe te passen is. Leuke zomerse kaart.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top