Stay Tuned! We Have More in Store - 4 Days Until the New Release

Hoi, leuk dat je langskomt! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 8 oktober 16.00 (NL tijd )

Vandaag weer een schattige stempelset van Stacey Yacula, Merry Wishes en ik heb het über schattige konijntje uit deze set met twee favorieten van mij uit deze release, de Joyful Wreath Die-namics en de Gift Tag Die-namics, gecombineerd. De Joyful Wreath is een prachtige krans die je ook de rest van het jaar kunt gebruiken en in laagjes gestanst geeft deze een geweldig mooi effect. Daaronder de Gift Tag Die-namics, ik hou van tags en deze is geen uitzondering. Mooi om aan al je feestelijke cadeautjes te hangen! Kortom weer veel prachtige producten om uit te kiezen as dinsdag.


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

2 opmerkingen

  1. I love the bunny be the sole character on your card, and the sentiment is perfect to upflift a friend throughout the season.

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top