MFT November Birthday Challenge

Hoi! Vandaag de maandelijkse MFT Birthday Challenge, en deze keer staat de challenge in het teken van shaker kaarten met confetti, glitter, sequins. Een superfeestelijke uitdaging dus!

Ik maakte mijn shaker kaart met de Birdie Brown Christmas sELFies stempelset. Deze set bevat verschillende afbeeldingen die je heus niet alleen voor kerstkaarten hoeft te gebruiken ;-) De feestelijke beer kun je prima gebruiken om een verjaardagskaart te maken. Ik heb de beer gestempeld op Copic vriendelijk papier met Memento zwart en gekleurd met Copic Markers. Daarna heb ik de shaker gemaakt met behulp van de Polaroid Shaker Frame Die-namics. Voor de inhoud van de shaker gebruikte ik sequins, kleine hartjes van papier, sterretjes en confetti glitter. De laagjes achter de shaker zijn uit papier gesneden van het Candy Land Paper Pack en bijpassende kleuren cardstock.
Voor de teksten bij de beer stempelde ik twee teksten van de Birdie Brown Greetings Galore, een fijne basisset die bij alle Birdie Brown images te gebruiken is. De beer komt van een kerst stempelset en daar zit geen verjaardagstekst bij maar ik wilde toch in de BB stijl blijven vandaar dat de Greetings Galore een mooie uitkomst is.

Voor nog veel meer verjaardagsinspiratie klik je even door naar het My Favorite Things Blog, enjoy!
Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge


3 opmerkingen

 1. Een hele leuke feestelijk schudkaart Inge. Leuke vrolijke kleurtjes en mooie stempels met elkaar gecombineerd.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuke wintershakerkaart. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk kaartje, Inge! De kleurtjes zijn zo tof. Ik heb gisteren net een heel aantal sequins gekocht. Misschien lukt het me wel om mee te doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top