December Vault Release Day 1

Hee hallo en leuk dat je langskomt. My Favorite Things Stamps steekt een aantal oude sets in een nieuw jasje ( 2.0) Dus heb je in het verleden sets gemist dan is nu je kans op deze te bestellen. Let op, het zijn niet precies dezelfde sets, er kunnen hier en daar wat aanpassingen zijn gedaan.

Voor vandaag maakte ik een kaart met de Birdie Brown Strike Up the Band stempelset. Ik ben onwijs blij dat deze set weer terug is omdat ik het een schattige en hele feestelijke set vind. De konijntjes zijn niet te groot om te kleuren dus dat betekend dat je niet erg lang bezig bent als je weinig tijd hebt en ook voor beginnende kleurders zijn dit superleuke stempels om mee te starten. Ik stempelde 3 konijnen van de set en kleurde met Copic Markers daarna stanste ik ze uit met de bijpassende Strike Up the Band Die-namics.
Op de achtergrond heb ik gestempeld met de Distressed Patterns stempelset en daar overheen heb ik drie frames uit gestanst met de LLD Precious Polaroids Die-namics. Een lekker feestelijke verjaardagskaart is het zo geworden ^_^ Let's Party!

Naast deze set is er nog meer! Kijk voor inspiratie op het My Favorite Things Stamps Blog
Ik wens jullie een fijne dag en tot morgen!
Inge

Geen opmerkingen

Back to Top