February Stay Tuned! We Have More in Store - 4 Days Until the New Release

 Hoi en gezellig dat je weer langs komt!  Het is weer die tijd van de maand woohoo, we gaan aftellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 4 februari 16.00 (NL tijd )

Ik ben dol op de Impressive Die-namics van My Favorite Things Stamps. De mooie shine die deze teksten geven, wauw! Ik gebruikte op deze kaart de Impressive Happy Birthday Die-namics, let op! Je hebt hier een Hot Foil Machine voor nodig en foil. Het foil is in diverse kleuren verkrijgbaar, hier gebruikte ik de zilverkleurige. Ik heb zelf het Spellbinders Glimmer Hot Foil System en deze bevalt mij zeer goed. Op de achtergrond heb ik de prachtige Hydrangeas Bloom stempel gebruikt. De verschillende laagjes achter het witte panel heb ik uit het Birthday Birghts Paper Pack gesneden. This is Your Year is gestempeld met de Litte Birthday Notes.


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

3 opmerkingen

  1. Perfect pairing of the new hydrangea with the beautiful new happy bday impressions -- great look!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I like the layering and the additional flowers around the edges.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Back to Top