January, Final Countdown - 1 Day Until the New Release

Hoi, gezellig dat je langskomt want het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 7 januari 16.00 (NL tijd )

Voor vandaag maakte ik een echte Valentijns kaart met heel veel hartjes. Voor de basis stanste ik met de A2 Stitched Rectangle STAX Set 1 Die-namics en plakte deze op met foam tape. De zilverkleurige hartjes maakte ik met de Impressive String of Hearts Die-namics ( Let op: dit is een Hot Foil Die en hier heb je een Hot Foil machine voor nodig!) en stanste ik daarna uit met de Trendy Tag Die-namics. De sparkle van de zilverkleurige hartjes is moeilijk te fotograferen maar ze shinen je tegemoet in real life ;-) De Lots of Love Die-namics stanste ik met zwart cardstock en nogmaals met roze om het hartje te maken. De Lots of Love Die-namics krijg je gratis als je voor $60 of meer besteld bij My Favorite Things Stamps.
Dank je wel voor het langs komen en vergeet vooral niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge

3 opmerkingen

  1. Love this die and love this card idea!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag het direct in mijn leeslijst: wat een supermooi kaartje! Prachtig met dat hot foil. En die love- stans is ook een beauty!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhhh wat is je kaartje mooi!! Een hot foil apparaat heb ik niet..... maar die mal is wel super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top