January Stay Tuned! We Have More in Store - 4 Days Until the New Release

Hoi, gezellig dat je langskomt want het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 7 januari 16.00 (NL tijd )


Volgende maand is het Valentijn en of je nu een kaartje naar je geliefde stuurt of naar je vriendin, zus etc. het is allemaal bedoelt om de lieve mensen in je omgeving even blij te maken met een zelfgemaakte valentijnskaart. Een heleboel mensen vinden het commercieel gedoe, ik niet ^_^ dat gezegd ik hoef geen dure cadeaus maar een zelfgemaakte (gekochte) kaart maakt mijn dag ook goed!
Deze kaart is gemaakt met de Sweet as Pie Die-namics en de Sweetie Pie Die-namics. Ik heb ze met elkaar gecombineerd en laagjes gemaakt van roze, koraal en wit. Ik heb de Trendy Tag Die-namics uit wit en groen cardstock gestanst en ze iets verschoven opgeplakt zodat je alleen een klein groen randje ziet. De tag heb ik daarna geblend met het Love is in the Air stencil.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

4 opmerkingen

 1. Fantastic layering and colours on this sweet card.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. An awesome card. The embossing, layering and tag are fantastic.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love the happy cheerful colors on your card.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You always make such great colors to go together! Love this card.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Back to Top