January Countdown Kickoff - 5 Days Until the New Release

Gelukkig nieuwjaar! De beste wensen voor jullie allemaal, dat het maar een goed jaar mag worden gevuld met liefde, creativiteit, en goede gezondheid! Mijn allereerste kaart van 2020 is een feit want jawel het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 7 januari 16.00 (NL tijd )

En oh wat een enige stempelset is de Birdie Brown Let's Stick Together ❤ De set bestaat uit verschillende cacti en potjes waar je ze eventueel in kunt zetten en uiteraard bijpassende teksten. Ik koos bovenstaand gezellig setje uit en stempelde met StazOn en kleurde met de Zig Clean Color Real Brush Markers. En er is nog meer gaafs, check de tag! Een nieuwe, de Trendy Tag Die-namics. Ik hou van tags en ik kan er niet genoeg hebben dus deze is een welkome aanvulling op mijn collectie. Het geschulpte randje hoort bij de set en kun je apart stansen of uit de tag voor een shaker tag. Op de achtergrond heb ik gestempeld met de Distressed Patterns en Distress Inkt.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

8 opmerkingen

 1. Ohhhh wat zijn die cactusjes leuk!! Daar gaat mijn goede voornemen om niets te kopen al hahaha. Heb ik het toch al gauw twee dagen vol gehouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This card is SO SWEET & PRETTY!!! I love all the light layers, the white & pink colors (with just that little hint of lime green), and the nice black ribbon & bow! Absolutely gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fantastische kaart, echt heel mooi! Ben sowieso fan van cactusjes, dus deze stempelset vind ik top! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inge ook voor jou de beste wensen en veel gezondheid toegewenst.
  Wat een super gaaf lief kaartje geweldig !!
  Groetjess Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij ook de beste wensen, op een gezond en creatief 2020!
  En ik maar hopen dat ik de valentijn release lekker over kon slaan... niet dus! Je cactus kaart is super, en ja, ik word er weer helemaal hebberig van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lovely design, the cacti are so sweet!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top