Icing on the Cupcake Card Kit #2

Hoi! Vandaag laat het My Favorite Things Stamps team jullie voorbeelden zien met de de Icing on the Cupcake Card Kit. Deze is vanaf nu te bestellen, woohooooo! De Kit bestaat deze keer uit de Sugar Coated Sentiment stampset, Cupcake and Sprinkles Die-namics, Sprinkles Stencil, Cupcake Shaker Pouches en 15 vellen cardstock in diverse kleuren. Je kunt de gehele Kit bestellen maar er ook voor kiezen om de losse producten in je mandje te laten vallen ;-)

Voor vandaag heb ik twee kaarten gemaakt de bovenstaande schattige kaart en hieronder vind je een Slider Surprise kaart.

Voor de kaart met het konijntje, ik heb hier de teksten van de Sugar Coated Sentiment Stampset gebruikt als achtergrond en op het zwarte cardstock nog de Hello, Cupcake tekst. Het lieve konijntje komt van de Stacey Yacula, Sending Sweet Celebration Wishes stempelset en is gekleurd met Zig Clean Color Real Brush Markers.

Voor de Slider Surprise kaart maakt ik eerst een basis kaart met behulp van de Slider Surprise Die-namics. Echt heel erg makkelijk en lijkt het wat ingewikkeld kijk dan even DIT filmpje dan begrijp je het wellicht wat beter ^_^

Ik stanste met de Cupcake and Sprinkles Die-namics alle onderdelen uit verschillende kleuren cardstock en zette de cupcake in elkaar. Op de achtergrond dus het rondje waar de cupcake op is geplakt maakte ik met het Sprinkles Stencil wat roze sprinkels met Cotton Candy inkt.

 En hier zie je de slider dicht...It's Your Day!


Heel veel inspiratie en meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.

Inge

2 opmerkingen

  1. Wow! You have made some really great cards! Love this new kit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I like the use of the layers with the addition of the banner. The sliding surprise is a fun creation.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Back to Top