My Favorite Things Color Challenge #140

Hee hoi, vandaag de twee wekelijkse kleurenuitdaging op het My Favorite Things Stamps Blog. Deze keer met de kleuren Smooth White, Sno Cone, Blu Raspberry en Zest Orange. Ik vind dit een superfrisse combi met een pop van oranje, leuk!

Voor dit kaartje stempelde ik de giraf van de BB Sweater Weather on Safari en kleurde met de Zig Clean Color Real Brush Markers en de Zig Blenderpen op wit aquarelpapier. Op de achtergrond zie je de Gift Tag Die-namics die ik heb bestempeld met de Distressed Patterns stempelset en Distress Inkt. De blauwe tinten papier heb ik bestempeld met de Diagonal Stripes Background en de Itsy Bitsy Polka Dots Background. De tekst vind ik leuk en ik zou zó graag een koffietje doen met mijn vriendinnen! Maar we moeten nog even geduld hebben en dat is niet echt een skill van mij hahaha ;-)

Je hebt tot en met woensdag 13 mei de tijd om je kaart/creatie te plaatsen op het My Favorite Things Blog. Succes!
Inge1 opmerking

  1. Wat een lekkere kleurencombinatie is dit! Je kaartje is prachtig!! (Best knap voor een giraffe om in de spagaat te zitten en zo zijn koffie op te drinken...vraag me ook af of hij met zijn korte armpjes wel bij zijn hoofd kan.. maar dat terzijde..)

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top