1 Day until the MFT June Mid-Month Release

Hoi en gezellig dat je langs komt. We gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps Mid Month release van Juni! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 23 juni 16.00 (NL tijd )

De afgelopen dagen hebben jullie vast al heel veel geweldige voorbeelden gezien met de nieuwe Background Stamps. Ik maakte voor vandaag twee kaarten met de Coral Flair Background, gezien de super mooie koraal achtergrond koos ik voor een combi met BB Mermazing stempelset.

Voor het eerste kaartje heb ik de Coral Flair Background gebruikt om op een tag te stempelen met Versafine, te besprenkelen met wit embossingpoeder en te verhitten met een heat tool. Daarna heb ik met diverse kleuren distress inkt de achtergrond gewatercolored. De zeemeermin en de schildpad zijn gekleurd met Zig Clean Color Real Brush Markers.

Voor de tweede kaart heb ik de hele achtergrond gestempeld met de Coral Flair Background en daarna dezelfde stappen genomen die ik ook voor de tag van het vorige kaartje heb gedaan. Ik hou van de subtiele look die de achtergrond hier heeft gekregen. Al het verdere kleurwerk is gedaan met Zig Clean Color real Brush Markers.


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een nog hele fijne maandag!
Inge

4 opmerkingen

 1. Gorgeous use of the background stamp! Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I like how you used the background stamp and created something quite different with it.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nicely done! I now realize what is meant by "coral" flair (yes, I'm embarrassed). Adorable card!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very creative use of coral crush. Love the use of summer splash and sour apple. Stunning card.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top