June, Are You Ready? - 2 Days Until the New Release

Hoi en gezellig dat je langs komt. We gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van Juni! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 9 juni 16.00 (NL tijd )

Yay! Today is going to be Jawsome! Een grappige verjaardagskaart met deze nieuwe Baby Shark Die-namics, eng en cute tegelijk. Ik maakte een pocket door heel eenvoudig een wit panel schuin af te snijden. Deze heb ik bestempeld met de Splotchy Dots Background stempel en Blue Yonder inkt, geen perfect ronde dotjes maar juist een beetje splotchy, geeft een leuk effect! De haai is gestanst uit diverse kleuren cardstock en voor het kleine interactieve deel gebruikte ik twee grote wiebelogen. In de pocket zitten twee tags met nog bijpassende teksten gestempeld en er is eventueel nog ruimte voor wat eurootjes voor een jarige job ^_^ en uiteraard mag een bijpassende envelop niet ontbreken.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een nog hele fijne zondag!
Inge

3 opmerkingen

Back to Top