June Countdown Kickoff - 5 Days Until the New Release

Hoi en gezellig dat je langs komt. We gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van Juni! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 9 juni 16.00 (NL tijd )

He-le-maal verliefd op deze nieuwe Birdie Brown set Cat-astrophe té schattig is deze set gevuld met poesjes en bijpassende teksten. Gelijktijdig komt ook de set BB Woof Pack uit gevuld met allerlei hondjes...zo zoet! Ik stempelde twee poesjes op wit watercolor paper en kleurde met Zig Clean Color Real Brush Markers, omdat deze afbeeldingen niet al te groot zijn, zijn ze heel fijn om te kleuren. Op de achtergrond maakte ik een lay out met één van de nieuwe Paper Pads, Positively Peppy (er komen drie nieuwe uit, mijn hart is blij met al deze nieuwe vrolijke printjes ^_^) De bubbles op de achtergrond stempelde ik met de All the Encouragment stempelset en stanste ik uit met de bijpassende All the Encouragment Die-namics

Met een bijpassende envelop, ook bestempeld met dezelfde stempelset maakt het een heel compleet setje. Deze envelop komt uit het Rainbow Garden Assortment Envelopes.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

7 opmerkingen

 1. Love the stamps, so cute. Great coloring. I see my money 💰 going by by

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So cute! Love the multiple layers of background papers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. So cute. Love the cats and sentiments. The colors you used are right up my alley. Thank you!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sweet sweet Sweet card and those kitties are just adorable.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. These kitten stamps are just adorable. Thanks for sharing your inspiration!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top