July, Are You Ready? - 2 Days Until the New Release

Hoi en gezellig dat je langs komt. We gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van Juli! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 7 juli 16.00 (NL tijd )

To the Birthday Girl... heel toepasselijk vandaag want Kim de eigenaar van MFT is jarig hoeraaa! Een toepasselijk verjaardagskaartje dan ook met de Pure Innocence Birthday Girl stempelset en bijpassende PI Birthday Girl Die-namics. Ik kleurde haar met Zig Clean Color Real Brush Markers en de Zig Blenderpen. Achter haar stanste ik een cupcake uit met de Frosted Cupcake Die-namics superleuk om zoals hier in combinatie te gebruiken met een andere stempelset maar solo doet ie het ook helemaal goed! Op de achtergrond zie je diverse laagjes uit het Positively Peppy Paper Pad en het Summertime Polka Dots Paper Pad. De tag is zelf gesneden ^_^

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een nog hele fijne zondag!
Inge

4 opmerkingen

 1. Adorable! I always love the layers in your cards. There always something new to look at. Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love your colors and layering! Beautiful card! Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such sweetness in this card! And the use of the tag is just perfect! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Clever design and I like the soft colours a lot.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Back to Top