Missees, Missees Washi Tape

 


Hee hoi, leuk dat je langskomt. Vandaag op mijn blog een post met de Missees producten van Karin Joan. Alle info over de gebruikte producten én de producten die vanaf 29 september in jouw favoriete hobbywinkel liggen vind je op het Insta missees.by.karinjoan Account (klik)


Ik kocht bij de Hema dit leuke flesje met krijtjes drop en haalde de sticker die er op zat af met sticker verwijderaar (want hee ja vast is vast met die stickers op alle producten meh). In de Missees lijn kun je twee setjes met Washi Tape vinden. Ik gebruikte beide setjes om dit flesje te beplakken. Supersimpel gewoon plakken en ronddraaien om het flesje heen.


De tag om het  flesje heb ik gemaakt met Die Cuts uit het Missees Mixed Paper Pad. Deze is gevuld met leuke printjes en mooi bedrukt vellum. Ook het hartje kom uit dit blokje.

Dit zijn de beide setjes washi tape. Eén setje is gevuld met 5 rollen ( met de taartjes en cake pops) het setje met de hoofdjes bestaat uit 4 rolletjes.

Hele fijne avond! Check ook het Missees account op Instagram, voor heel veel voorproefjes van al het moois wat vanaf 29 september in de winkels ligt.

Inge

1 opmerking

Back to Top