MisseesHoi, zoals een aantal van jullie denk ik al wel weten is sinds gisteren de Missees Collectie te koop bij jouw favoriete hobbywinkel. Ik maakte voor Pipoos een aantal promotie kaarten waaronder deze gemaakt met oa. de Missees Clear Stamps.


Onderaan deze post staan alle producten op een rijtje, ik heb voor deze kaart meerdere producten door elkaar gebruikt maar met een Melanie Clear Stamp en/of de Betty Stamp and Cutting Dies set kun je al onnoemelijk veel Missees maken. Beide sets zijn de basis sets en kunnen onderling gebruikt worden.

Voor deze Slimline kaart sneed ik een vel wit cardstock op het formaar 21 x 21 cm en rilde deze op 10,5 cm. Vouw het cardstock netjes om en gebruik een vouwbeen.
Snijd een stuk gekleurd cardstock van 8,5 cm  19 cm en een stuk wit cardstock van 8 cm x 18,5 cm. Plak dit op elkaar en niet aan de bovenkant een vlaggetje uit het stansblok. Plak dit op de basiskaart.
Snijd uit het fleurige Paper Pad twee verschillende printjes ( ik koos hier voor de donuts en de rondjes) op het formaat van 9 cm x 12 cm en een stuk cardstock ( hier roze) op hetzelfde formaat.
Het zwarte foto frame heb ik zelf gesneden en dit heeft het formaat van 9 cm x 12 cm je snijd een stukje uit zodat het hoofde erin past en de tekst goed op het brede zwarte gedeelte kan worden gestempeld.

Stempel het hoofd met als basis de Melanie, het kapsel heb ik gestempeld met Tatjana en de mond met Miranda. Onderling zijn de stempelsets fantastisch te gebruiken maar als basis heb je altijd de Melanie stempelset nodig! De diadeem stempelde ik op een vel papier uit het Mixed Paper Pad en knipte deze uit met een schaartje. Daarna plak je deze op het kapsel. De bril komt uit de Melanie set. De Missee is lichtjes gekleurd met Zig Clean Color Real Brush Markers ( 028 Pale Pink, 069 Blush en de Zig Blenderpen 999) De wangetjes zijn gekleurd met chalk.

Hierna is alles opgeplakt, rangschik de papiertjes zo dat alles goed zichtbaar is. Stempel de tekst met Versamark op het brede zwarte gedeelte, besprenkel met wit embossingpoeder en verhit met de heattool. Strik een stukje Bakers twine aan één van de randen. Plak de Missee in het frame en plak op de kaart. Stans de Girly tekst ( van de Stamp and Cutting Dies, Carol) uit roze cardstock, geef deze een matje van wit cardstock en plak op de kaart. Voila, je Missee is klaar voor verzending!

Tip! Bij de Hema vind je enveloppen waar deze Slimline kaarten makkelijk in passen.


Gebruikte materialen Missees
PPKJ03 Missees Paper Pad
A5stansblokKKJ04 ( vlaggetje)
STAMPKJ05 Melanie
STAMPKJ06  Tatjana( Diadeem)
STAMPKJ07 Miranda( mond)
BASICSDCKJ05 ( Girly )
BASICSDCKJ04 Tasha ( tekst)
MPKJ01 (Diadeem)
Versamark
Foam tape
Baker’s Twine
Wit embossingpoeder
Heat Tool
Kleurmedium: Zig Clean Color Real Brush Markers

Ik wens jullie een fijne avond,
Inge

2 opmerkingen

  1. Wat boffen mijn collega's dat je mooie kaarten voor ze hebt gemaakt! Deze is ook weer zo geweldig!
    Kan niet wachten tot ze bij ons binnen komen en ik aan de slag kan :)
    Groetjes,
    Colinda

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top