October, Final Countdown - 1 Day Until the New Release

 

Hi en gezellig dat je langskomt, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van Oktober. Alle nieuwe producten zullen aankomende dinsdag 6 oktober morgen dus ;) verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf 16.00 (NL tijd)

Voor vandaag koos ik de leuke winterse set met pinguïns, Polar Opposites. Ik stempelde een aantal pinguïns met Memento, kleurde ze met Copics en stanste ze daarna uit met de bijpassende Die-namics. Voor de Lay Out stanste ik de supermooie achtergrond Framed Greetings Cover-Up Die-namics. De tag stanste ik met de Gift Tag Die-namics uit Sno Cone cardstock en bestempelde deze met de Paint Splatter Background die ook goed gebruikt kan worden om sneeuwvlokjes te stempelen. De Love en Joy tekst knipte ik los van elkaar en stempelde ik met de Mini Merry Messages stempelset en deze stempelde ik op uitgestanste woord bubbles van de Let's Connect Die-namics.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

8 opmerkingen

 1. Awe, such adorable stacked penguins.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very cute card. Really like how you used the Framed Greetings cover die for added dimension. I Can picture this design for a slimline card too.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Adorable! Like dimension of the tone on tone background.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love hw you stacked the penguins, so creative!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a cute card! Love how you stacked the penguins!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So cute! Love those penguins stacked on top of each other!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love your background layering. Cute card!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top