October Stay Tuned! We Have More in Store - 4 Days Until the New Release

 

Hi en gezellig dat je langskomt, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van Oktober. Alle nieuwe producten zullen aankomende dinsdag 6 oktober verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf 16.00 (NL tijd)

Toen ik de Partners in Adventure stempelset in handen kreeg was ik meteen verliefd op het beertje met bril en ballon. Ik heb een zwak voor beestjes met grote brillen denk ik hahaha. Ik combineerde dit beertje met de andere beer met ballon uit de set en kleurde beiden in met Zig Clean Color Real Brush Markers. Voor de achtergrond stanste ik de Framed Greetings Cover-Up Die-namics en vulde de uitgestanste delen met Sno Cone Cardstock en een vel papier uit het Christmas Cheer Paper Pad. De beertjes zijn opgeplakt met foam tape, evenals de wolkjes.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

8 opmerkingen

 1. Love the background! It adds so much texture.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love the bear with the big glasses! He is so adorable.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love this card! And the background is awesome!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. It is good to see several pieces of paper from the upcoming Christmas paper pack. I can't wait until I am able to view it all online because the pieces I have seen the design team use are really nice. Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love the cover die you used for the background

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful card! Your background is amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Very cute card! Love the background!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top