January, Are You Ready? - 2 Days Until the New Release

 

Hi en gezellig dat je langskomt, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van Januari. Alle nieuwe producten zullen aankomende dinsdag 12 januari verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf 16.00 (NL tijd)

Best Friends make Moments More Magical, so true! Dit leuke meisje komt van de Pretty Princess stempelset, ik stempelde haar met Versafine zwart en kleurde met de Zigs. Daarna stanste ik haar uit met de bijpassende Pretty Princess Die-namics. Voor de achtergrond maakte ik een lay out met de prachtige Color Wave Cover-Up Die-namics en gebruikte niet de hele Die-namics maar pakte er drie waves uit. Daarop plakte ik wolkjes in diverse groottes en stanste deze met de Cute Cloud Outlines Die-namics en de Straight-Up Rainbow Die-namics. Het hartje en de ronde tag stanste ik met Dies van de Slimline Slight-In Die-namics. Deze kun je dus ook supergoed gebruiken zonder Slimline kaartje te maken, haal meer uit de materialen die je hebt of aanschaft ^_^

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

6 opmerkingen

Back to Top