January Halfway to the Big Day - 3 Days Until the New Release

Hi en gezellig dat je langskomt, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van Januari. Alle nieuwe producten zullen aankomende dinsdag 12 januari verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf 16.00 (NL tijd)

De Heart Air Balloon Die-namics is een toppertje, je kunt deze met zo ontzettend veel stempelsets combineren. Ik koos voor dit kaartje voor de Friendly Unicorns stempelset en stempelde 2 unicorns op Blending Card By X-Press It en kleurde met Copic Markers en daarna stanste ik ze uit met de bijpassende Friendly Unicorns Die-namics. Eén unicorn plaatse ik in het mandje van de lucht ballon en knipte een gedeelte weg zodat alleen het hoofd zichtbaar is. Je hebt zelf vast ook wel heel veel cute stempels die je in deze luchtballon kunt plakken. De achtergrond is ge-watercolored met de Distressed Patterns stempelset. Superleuk kaartje voor Valentijnsdag is het zo geworden, wat voor mij vooral een dag is om vriendschapskaarten te versturen zeker in deze tijd!

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

7 opmerkingen

 1. Love the subtle depth of your card. Gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. These unicorns are so sweet! Thank you for sharing this lovely inspiration!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great card! I really like all the layers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whimsical cards are sometimes hard to pull off, but you managed it very well.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a fun combination of products. I would never have thought to pair unicorns with that balloon die, but it works perfectly.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love those unicorns with the balloon, so creative

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihihi, ik denk dat er menig (kleine) meisjes hartjes sneller gaan kloppen bij het zien van deze super leuke kaart.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top