February, Final Countdown - 1 Day Until the New Release

 

Hi en gezellig dat je langskomt, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van februari. Alle nieuwe producten zullen aankomende dinsdag 16 februari verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf 16.00 (NL tijd)

Voor vandaag maakte ik een Slimline kaart en daarvoor gebruikte ik de Slimline Starter Die-namics en de Slimline Slide-In Die-namics als basis. Het bovenste vel wit cardstock blende ik met de blenderbrush, het Slimline Cloud Edges Stencil en Sno Cone Inkt.
Het beertje en konijn met ballonnen stempelde ik met de Balloon Besties stempelset. Ik kleurde met Zig Clean Color real Brush Markers. De tekst is op zwart cardstock gestempeld met Versamark, besprenkeld met wit embossingpoeder en verhitte dit met de heat tool. De ballonnen zijn gepaperpieced met het Summertime Polka Dots Paper Pad. Voor een jarige dit extra feestelijke kaartje, Have a Fun-tastic Day!

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge


3 opmerkingen

  1. Hi, Inge - What a cute card! I love it! Thanks for days of inspiration. All these balloons have been very up"lift"ing!!
    Lori S in PA

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top