February, Are You Ready? - 2 Days Until the New Release

 

Hi en gezellig dat je langskomt, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van februari. Alle nieuwe producten zullen aankomende dinsdag 16 februari verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf 16.00 (NL tijd)

De Fast Track Friends stempelset is natuurlijk waanzinnig leuk om te gebruiken om een race fanaat te feliciteren. Zeker samen met de Fast Track Die-namics die je hier op de achtergrond als weg ziet. Ik stanste een tag uit met de Gift Tag Die-namics en plakte hier één van de leuke gestempelde en ingekleurde beestjes op. Ik kleurde met Zig Clean Color Real Brush Markers en de Zig Blenderpen. Ook op deze kaart mochten de ballonnen niet ontbreken, die lopen als rode draad door de nieuwe release producten heen ;-) Ik stempelde deze met de Balloon Bouquet stempelset en stanste ze uit met de Balloon Bouquet Die-namics, hierop stempelde ik met de Distressed Patterns en Blue Yonder inkt.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

3 opmerkingen

  1. Well, it's official! Like Laura Bassen, I love any kind of little kid or critter in any kind of little cart / car /truck/ scooter type of machine. I will HAVE to get this set and the dashed line for the road! Thanks, Inge!!
    Lori S in PA (USA)

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top