February Stay Tuned! We Have More in Store - 4 Days Until the New Release

 

Hi en gezellig dat je langskomt, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van februari. Alle nieuwe producten zullen aankomende dinsdag 16 februari verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf 16.00 (NL tijd)

Sending you a Paper Hug, wie vind het nou niet leuk om een kaart in de brievenbus te vinden ^_^ Zeker als je ziek bent of je niet lekker voelt. Ik stempelde deze kaart met de Stacey Yacula, Feel Better stempelset. Het beertje en konijntje zijn op wit watercolor paper gestempeld met Versafine en gekleurd met Zig Clean Color Real Bursh Markers en de Zig Blenderpen. De lay out maakte ik met de Stitched Jumbo Fisthail Flags Die-namics en de Fishtail Foundations Die-namics. Het leuke stalletje heb ik ook gestempeld met de een stempel uit de Feel Better stempelset, ik koos ervoor om deze niet te kleuren maar hing er wel het grappige bordje met de tekst the Doctor is In op.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

3 opmerkingen

 1. Hi, Inge -
  What a cute and sweet little scene. I think it's adorable.
  Thanks for sharing your talents. Keep safe!
  Lori S in PA

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soooooooo cute!!!!!! Thanks for the inspiration!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top