March, Final Countdown - 1 Day Until the New Release

 

Hi en gezellig dat je langskomt, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van maart. Alle nieuwe producten zullen aankomende dinsdag 16 maart verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf 16.00 (NL tijd)

Pure Innocence Grow Together is weer een lief stempelsetje, ik stempelde haar op wit watercolor cardstock met Versafine Black en kleurde met de Zigs en de Blenderpen. Daarna is ze uitgestanst met de bijpassende PI Grow Together Die-namics. De Garden Gate Die-namics gebruikte ik weer als pocket om de tag in te steken. Als je de tag eruit haalt staat er nog een tekstje op de tag en de leuke vlaggetjeslijn gestanst met de Pop-Up Banner Die-namics komt helemaal tevoorschijn als je de tag uit de pocket haalt.

De tekst is op de Banner Flags Die-namics, deze Die-namics is gratis bij een besteding van $60 of meer bij My Favorite Things Stamps vanaf morgen 16.00 NL tijd.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

7 opmerkingen

Back to Top