March MFT Card Kit, Cats and Plants Day 2

 

Hoi! Vandaag laat het My Favorite Things Stamps team jullie voorbeelden zien met de Cats and Plants Card Kit. Deze is vanaf aanstaande dinsdag 23 maart te koop om 15.00 ( NL tijd)
De inhoud van de kit bestaat uit Housecats Stamp Set, Housecats 3x4 Stamp Set (Kit Exclusive)
Window Dressing Die-namics, Houseplants Die-namics, Cat & Plant Perches Die-namics, Wallpaper Patterns Paper Pad. Card Stock - Smooth White (5), Moroccan Spice (1), Candied Yam (1), Butterscotch (1), Sour Apple (1), Jalapéno Popper (1), Caribbean Sea (1), Cement Gray (1), Eiffel Tower (1) De gratis te verkrijgen Die-namics als je voor $60 of meer besteld vanaf as dinsdag is Cat and Plants Perches Die-namics
Ik ben mega enthousiast over de Cats and Plants Card Kit, ik hou van katten, plantjes, Dies en Patterned Paper en daar is ruim in voorzien in deze kit...LOVE! Met deze kaart was ik eigenlijk zo klaar, ik stanste de Window Dressing Die-namics uit wit en grijs cardstock. De gordijntjes heb ik met papier uit het Wallpaper Patterns Paper Pad gestanst en meteen opgehangen aan de roede. De plantjes zijn gestanst uit Sour Apple- en Caribbean Sea cardstock en hiervan heb ik de randjes gesponst met bijpassende inkt. Het poesje en de tekst zijn gestempeld met stempels uit de Housecats stempelset.  Het poesje is ingekleurd met Zigs en heb ik achter de gordijntjes geplakt op de vensterbank ^_^Heel veel inspiratie en meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

6 opmerkingen

Back to Top