Mix en Match #50


Mix en Match voor de 50e keer met Sandra, Ellen, Mariken en Inge!!! Eigenlijk tijd voor een feestje dus met veel Latte's en Taart ( ja, met hoofdletters;-)) maar ja Corona, meh... dus we moeten wachten totdat het weer mogelijk is, ik kijk er reikhalzend naar uit!!!


Het kleurenpalet was deze keer met felle kleurtjes gekozen door Ellen, ik koos er drie uit ( geel, groen en blauw) en maakte bovenstaand bedank kaartje met veel verschillende merken. Het prachtige blad is van The Stamp Market evenals de tekst Just saying Hello, de papiertjes zijn allemaal van Femke Kokke en mooie tekst achtergrond, de thanks tekst plus potlood en markers zijn van Stampin'Up! Heerlijk als je zo je gang kunt gaan en alles kunt pakken wat je mooi met elkaar kunt combineren.


Ik ben heel erg benieuwd wat mijn mede mixers met deze kleurtjes gemaakt hebben. Klikken jullie gezellig mee naar SandraEllen, en Mariken?
Fijne woensdag!
Inge

2 opmerkingen

  1. Wat lekker om die lentekleurtjes op jullie blogs te zien. Die taart en latte kan natuurlijk ook gewoon alleen moet het even allemaal op afstand. Prachtig mix & match kaartje!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh ja! Een feestje! Met latte en appeltaart! Dat is onze 50 ste best waard! Geweldig kaartje, zoals altijd zó gaaf! Nou...en geniet van de latte op afstand! ☕️🍰☕️🍰☕️

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top