Nieuwe Release Missees by Karin Joan

 


Hoi allemaal, vandaag laat ik jullie zien welke nieuwe producten van de Missees lijn van Karin Joan er snel aankomen. En yes, de Missees krijgen een Mister...twee zelfs! Brian en Andrew, welke je heel goed op zich kunt gebruiken maar ook fijn kunt combineren met elkaar. 


Verder wordt de Pets lijn uitgebreid met verschillende sets. Ik kreeg deze drie waanzinnig leuke setjes van links naar rechts zijn het Sweet Cat, Donut Dog en Coffee Bunny. IJsjes, Donuts en koffie! Lekker veel zoetigheid mmmmh


Deze sets kun je ook weer fijn combineren met de Sweet Table, uiteraard kun je deze op zich stempelen en stansen maar een combinatie met de Pets is helemaal leuk!


2 nieuwe Paper Pads, de Ice Cream Pop en Summer Time. Het Summer Time Paper Pad combineert vrolijke kleurtje met op de achterkant zwart/wit design ( LOVE!) Het Ice Cream Paper Pad is gevuld met frisse kleuren, zie hieronder.



Van deze mooie stansen sets van Studio Light heb ik er 2 aangeschaft bij Doe@Ding en 2 gekregen ( dank je wel Studio Light! ) om lekker aan de gang te gaan met de nieuwe producten van Karin Joan. Meer info over de nieuwe release vind je op het Missees Instagram

Vanaf 2 september bij jouw favoriete hobbywinkel te koop!

Fijne vrijdag nog, en tot maandag 23 augustus op Insta voor een onwijs leuke bloghop met tal van voorbeelden, inspiratie en ideetjes van het Missees DT en -Guest DT!
Inge

Geen opmerkingen

Back to Top