Spellbinders KOM April, Happy Skies Ahead

 


Nieuwe maand dus ook weer een nieuwe Spellbinders Card Kit of the Month. Deze maand het is de Happy Skies Ahead. Weer zo'n fijne kit gevuld met vrolijke kleurtjes en alles om zeker 8 kaarten te maken. Ik maakte 4 4,25" x 4,25" kaartjes (oftewel 10,8 cm x 10,8 cm) en heb nog zoveel over nog verder te knutselen!

Deze Spellbinders kit zit ook weer boordevol leuke Diecuts, foamteksten, stickers, sequins, 8 kaarten en 8 enveloppen, een folder met voorbeelden, designpapier,  foam blokjes en dubbelzijdig tape. Kortom een compleet pakket waar je in principe niets meer hoeft aan toe te voegen alleen je eigen creativiteit.

Ik maakte een verhuiskaart, een ik denk aan je kaart, een gefeliciteerd kaart en een prettige dag kaart die je voor elke gezellige gelegenheid kunt sturen. De leuke foam tekstjes zijn te gek om alleen te gebruiken maar ook een paar tegelijk op een kaart doet het goed.


Veel meer ideetjes met de Spellbinders Quick and Easy Card Kit of the Month vind je op het blog van Spellbinders en natuurlijk op Instagram

Inge
Back to Top