Spellbinders KOM May, Spreading Happiness

 


Nieuwe maand dus ook weer een nieuwe Spellbinders Card Kit of the Month. Deze maand het is de Spreading Happiness Weer zo'n fijne kit gevuld met vrolijke kleurtjes en alles om zeker 8 kaarten te maken. Ik maakte 4 4,25" x 4,25" kaartjes (oftewel 10,8 cm x 10,8 cm) en heb nog zoveel over nog verder te knutselen!


De Diecut van het meisje vind ik zo leuk! En hartjes zijn altijd goed. De leuke ampersand die je op alle kaartjes terug ziet komen zijn van het stickervel wat in de Kit zit.



Ook veel vogeltjes in deze kit, en die zijn toepasbaar voor zoveel gelegenheden. Deze Spellbinders kit zit ook weer boordevol leuke Diecuts, foamteksten, stickers, sequins, 8 kaarten en 8 enveloppen, een folder met voorbeelden, designpapier,  foam blokjes en dubbelzijdig tape. Kortom een compleet pakket waar je in principe niets meer hoeft aan toe te voegen alleen je eigen creativiteit.



Veel meer ideetjes met de Spellbinders Quick and Easy Card Kit of the Month vind je op het blog van Spellbinders en natuurlijk op Instagram

Inge
Back to Top