7 Days Until MFT July Release!


Het is weer countdown bij My Favorite Things Stampsnog 7 dagen tot de July Release yahoooooo! De komende dagen zullen jullie weer een voorproefje krijgen van álle nieuwe stempelsets en Die-namics die worden gereleased op Dinsdag 8 Juli (voor ons Dutchies Woensdag 9 Juli om 04.00 s' nachts) in de MFT Boutique. Meer details hierover kun je lezen op het My Favorite Things Stamps BlogVandaag laten we jullie voorbeelden zien gemaakt met: Blueprints 17 Die-namics, Celebrate You Stamp SetCelebrate You Die-namics, en de Birthday Chalkboard Greetings.

-Card Size 4,25"Inch x 5,5" Inch-

Ik begin de aftel week met een verjaardagskaartje, deze kun je eigenlijk nooit genoeg op voorraad hebben. Mijn kaart is gemaakt met als basis Sweet Tooth cardstock 4,25" Inch x 5,5 Inch" in combinatie Steel Blue, Bubblegum en Tangy Orange cardstock. Van het Bubblegum cardstock heb ik eerst een hoekje afgerond met een hoekponsje en daarna bestempeld met MFT Premium Dye Ink Bubbelgum en de mooie background stempel Happy Birthday. Daarna heb ik het op de basis kaart geplakt met foam tape-jes. Het stukje Tangy Orange heb ik ook op het linkerhoekje met een hoekpons afgerond en daarna bestempeld met een tekst van LJD Celebrate You en MFT Hybrid Ink Tangy Orange. Ook het pakje komt van deze stempelset en is eerst uitgestanst met de bijpassende de Celebrate You Die-namics en is daarna bestempeld met MFT Premium Dye Ink Bubblegum. De Happy Birthday tekst is gestempeld op een uitgestanste Fishtail Flags STAX Die-namics en Tangy Orange inkt.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik het rijtje pakjes gestempeld met MFT Premium Dye Ink Bubblegum op Sweet Tooth cardstock gestempeld en daaroverheen een tekst van LJD Celebrate You en MFT Hybrid Ink Tangy Orange gestempeld.

Voor meer inspiratie, HUGE prijzen(!) én informatie surf gauw naar het My Favorite Things Stamps Blog.

Veel plezier met het hoppen voor nog meer voorbeelden en inspiratie en...tot morgen!
Inge

   

18 opmerkingen

 1. Huh, waar is mijn reactie nou?
  Raar, een heel verhaal getypt en nu is het weg... Ik wilde zeggen, dat het altijd feest is om je blog te bezoeken, zeker als de release countdown is begonnen! Leuke kaart, Inge met oranje als eyecatcher!
  Fijne dag, groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaat de week van lekker maken weer beginnen? Daar zijn jullie goed in ;-)
  Mooi kaartje, tof van kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inge I love your card... that HB background stamp is calling my name!! Such a beautiful arrangement! Did you make those little silver beads? If so, may I ask how? Thanks =]
  Michele

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi, thanks so much :D The little silver pearls are from Rayher, you can find them at: http://www.creashop-joke.eu/webshop/products/rayher-plastic-halfkralen-zelfklevend-1511722.html

   Verwijderen
 4. Very nice card Inge. The layers and sentiments are lovely. Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a cute card! The layout and details are great.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is absolutely fabulous Inge!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great design and colors. love how you used the string.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gorgeous card!!! I am loving the birthday release!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. love the soft pink color and the layout is really nice for a card like that

  BeantwoordenVerwijderen
 10. This is great! I love the colour combo!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beautiful card! I love the layers of sentiments on the front and how you stamped over the row of gifts on the inside.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Sweet card, Inge! I love that color combination!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top